Lediga jobb i Västra Götaland

Här har vi listat nya lediga jobb i Västra Götaland inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är du bosatt i Västra Götaland och är ute efter lediga jobb? Residensstaden är Göteborg, staden där invånarna sägs vara extra glada. Är det någonstans du ska bo och arbeta är det i Göteborg. I Göteborg finns det många stora arbetsgivare inom alla branscher. Du får här nära både till vatten och den härliga stadspulsen.

    I Göteborg kan du arbeta med allt inom den offentliga sektorn till privata mindre eller större företag. Vare sig du är sjuksköterska, läkare, journalist, IT-specialist, jobbar med teknik, aktier, finans, bank - ja, allt finns här. Förutom Göteborg ligger även Mölndal, Alingsås, Borås, Strömstad, Partille, Skövde med flera i länet. Är du verksam inom mode eller media har du säkert koll på att företag som Nelly.com, MQ och Ellos har sina huvudkontor och/eller lager där. Dessa arbetsgivare ger stora arbetsmöjligheter till personer i staden och de lockar även många till Borås för att jobba inom just modeindustrin.

    Vi får inte glömma att välkända Chalmers tekniska högskola ligger i länet och skapar arbetstillfällen. Just nu jobbar det cirka 3 225 personer på högskolan (november 2020). Göteborgs universitet är också en arbetsgivare som gynnar länets näringsliv enormt mycket. Sök lediga jobb i Västra Götalands län redan idag, med hjälp av Recrutojobb där alla jobbannonser är exklusivt skapade av våra kunder med hjälp av våra rekryteringsprogram.