Lediga jobb i Västmanland

Här har vi listat nya lediga jobb i Västmanland inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Söker du efter lediga jobb i Västmanland? Bor du i Västmanland och är ute efter nya utmaningar i jobbet? Här finns lediga jobb mellan allt från läkare, försäljare, butikspersonal, kock till snickare och mycket mer. Residensstaden i Västmanland är Västerås vars kommun även är den största arbetsgivaren i länet. Andra orter du hittar i länet där många lediga jobb finns är Sala, Köping, Hallstahammar, Fagersta, Kungsör med flera.

    I Västerås bor det 154 049 personer enligt SCB (november 2020), det är alltså här de flesta jobben finns. I staden är den högteknologiska exportindustrin en bra bas för näringslivet. Västerås ligger även bra till geografiskt sätt om man tänker på transporter till och från orten. Västerås har också en mycket bra godshantering som främjar näringslivet i staden.

    De största arbetsgivarna i hela länet är Västerås kommun med 9 725 anställda, Västmanlands läns landsting med 7 075 anställda, följt av ABB, Köpings kommun, Sala kommun och ICA Sverige (november 2020). Andra arbetsgivare på listan är Samhall, Attendo, Kriminalvården, Polismyndigheten, Svealandstrafiken. Det finns med andra ord vitt skilda typer av yrken i länet. Sök efter lediga jobb i vackra Västmanland län redan idag via Recrutojobb. På Recrutojobb är alla jobbannonser exklusivt publicerade av arbetsgivare som använt sig av Recrutorekryteringsverktyg. All lycka till dig i ditt arbetssökande - dela gärna jobbannonser med dina nära och kära som är ute efter drömjobbet!