Lediga jobb i Blekinge

Här har vi listat nya lediga jobb i Blekinge inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Lediga jobb i Blekinge! Bor du i Blekinge och är sugen på att byta jobb? Blekinge är ett län som under de senaste åren vuxit där Karlskrona är den största tätorten med stora arbetsmöjligheter. Blekinge län gränsar till Skåne och Småland och är klassat som Sveriges minsta län. Trots detta finns det lediga jobb inom många olika branscher, främst i de större städerna Karlshamn, Ronneby, Sölvesborg och givetvis Karlskrona.

    Det största företaget i länet ligger i Karlshamn och det är AAK Sweden AB. Företaget tillverkar vegetabiliska oljor som används till allt möjligt såsom tex skönhetsprodukter och djurfoder. Deras produkter tillverkas inte bara i Sverige utan även i Kina, USA, Belgien och Danmark för att nämna några. JSB gruppen är även de en stor arbetsgivare som kommer från Karlshamn. Du hittar även Nordic food group från Olofström som funnits ända sedan 1985 och skapat arbete för många personer genom åren. Recrutojobb hjälper dig att hitta drömyrket i Blekinge. Hos Recrutojobb läggs platsannonser exklusivt upp av våra kunder som använder sig av Recrutosrekryteringsverktyg.

    De stora yrkesgrupperna i Blekinge är vård och omsorg och sociala tjänster, offentlig förvaltning, utbildning, företagstjänster, tillverkning, handel, information/kommunikation, byggverksamhet, hotell- och restaurangverksamhet, jordbruk, skogsbruk med mera. Du kan alltså hitta arbete inom många olika yrken. Så vad väntar du på? Sök ditt drömjobb i Blekinge redan idag!