Lediga jobb i Uppsala

Här har vi listat nya lediga jobb i Uppsala inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Söker du efter lediga jobb i Uppsala län och är ute efter nya möjligheter kan Recrutojobb hjälpa dig att ta steget mot ditt drömjobb. I Uppsala län är det Uppsala som är residensstad och även där det mesta händer. Trots det finns det många arbetsmöjligheter i kommuner som Enköping, Bålsta, Knivsta, Sävja med flera.

    Uppsala län ligger nära Stockholm vilket gör det till ett attraktivt län att leva och arbeta i. Kommunikationsmöjligheterna är många och Uppsala universitet lockar många studenter till länet varje år. Uppsala kommun är länets största arbetsgivare med hela 17 725 anställda (november 2020), följt av Uppsala läns landsting och Enköpings kommun. Frilans Finans är även på listan över störst arbetsgivare i länet med 2 825 anställda (november 2020) och ligger på en femte plats över störst arbetsgivare. Däremot är Frilans Finans den största privatägda arbetsgivaren i länet.

    Uppsala kommun är en mycket expansiv kommun som beräknas ha en befolkning på 350 000 personer år 2050. Idag (november 2020) har kommunen 230 000 invånare med 22 000 företag där 13 000 av dessa är enmansbolag utan några anställda.  Se till att hitta lediga jobb redan idag i det expansiva länet. Alla lediga jobb på recrutojobb.se är exklusivt publicerade av arbetsgivare som använt sig av något av våra rekryteringsprogram. Lycka till med ditt arbetssökande!