Lediga jobb i Helsingborg

Här har vi listat nya lediga jobb i Helsingborg inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Letar du efter lediga jobb i Helsingborg? I Skånes län hittar du härliga Helsingborg, staden där du redan idag kan hitta ett nytt jobb. Helsingborg är Skånes näst största tätort och räknas även som Sveriges nionde största tätort och hade år 2019, 112 496 invånare.

    En av Helsingborgs största privata arbetsgivare är IKEA som år in och år ut skapar massvis med arbetstillfällen. Fler arbetsgivare som skapar många lediga jobb verkar inom branscher som kommunikation, livsmedel, läkemedelsteknik, handel och så vidare. Det är med andra ord en stad som rymmer alla möjliga yrken.

    Helsingborg har en geografisk fördel och gör att det finns ett flertal distributionscentraler och åkeriföretag. Det finns även en fördelaktig hamn i Helsingborg kallad ”Helsingborgs hamn” där många färjor passerar dagligen. Bland annat går färjorna till Danmark på mindre än 20 minuter.

    I Helsingborg uppmuntras även entreprenörskap och kommunen hade i slutet av 2019 14 677 momsregistrerade företag. Startandet av företag har sedan 2010 ökat kraftigt i staden och merparten av företagen är små eller medelstora. Cirka 60 procent har inga anställda.

    Den största delen av invånarna i staden har sin arbetsplats i staden, närmare bestämt mer än 73 500 personer. Näringslivet är mycket varierat med sina 615 olika branscher och staden tillhandahåller små företag till globala företag med miljoner i omsättning. Sedan långt tillbaka finns det många arbetsgivare inom parti-, och detaljhandel men även inom logistik. Hela 25 procent av all arbetskraft jobbar inom just dessa branscher. Någonting som är en snabbväxande bransch är företagstjänster som under 8 års tid satt 1 400 personer i arbete. Hitta drömjobbet idag via Recrutojobb där våra kunder använt sig av vårt rekryteringsverktyg för att publicera exklusiva platsannonser.