Lediga jobb i Södermanland

Här har vi listat nya lediga jobb i Södermanland inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Här finner du lediga jobb i Södermaland! Är du på jakt efter nya utmaningar i Södermanland och vill hitta drömjobbet? På så sätt blir jobben du faktiskt är intresserad av kvar och du kan välja och vraka som du vill.

    I Södermanland län hittar du stora orter som Stockholm, Eskilstuna, Katrineholm och så vidare. Vår kära huvudstad är staden du ska befinna dig i om du är ute efter att följa dina karriärdrömmar då företag inom i princip alla branscher är verksamma där. I Stockholm kan du jobba med allt mellan himmel och jord. Bokstavligen. Du kan jobba inom vård och omsorg, teknik, IT, offentlig sektor, media, artist, teater, industri, lager, ekonomi, finans och mycket, mycket mer.

    Söker du dig till de lite mindre städerna finns även här stora möjligheter till lediga jobb. Det finns goda kommunikationsmöjligheter i länet vilket gör att du inte nödvändigtvis måste bo exakt där arbetet befinner sig. Några stora arbetsgivare i länet är Eskilstuna kommun med sina 9 575 anställda (november 2020), Södermanlands läns landsting, Nyköpings kommun, Katrineholms kommun, SSAB EMEA, Kronfågel, Polismyndigheten, Volvo, Samhall, H&M, Kriminalvården och så vidare. Det är spridda skurar över yrkesroller på listan och det innebär att det finns något för alla! Genom att söka lediga jobb via Recrutojobb hittar du platsannonser som är exklusivt publicerade av arbetsgivare som använt sig av något av våra rekryteringsprogram.

    Kom igång med din ansökan redan nu - lycka till!