Lediga jobb i Södertälje

Här har vi listat nya lediga jobb i Södertälje inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Bor du i eller nära Södertälje och är ute efter lediga jobb? Södertälje ligger några mil från Stockholm city och är perfekt för dig som vill arbeta lite utanför stan men som ändå vill ha nära till Stockholms stadspuls. Kommunen har länge varit en knutpunkt för olika kulturer som i sin tur ger många olika kompetenser. Kommunen ligger trea på listan över Stockholm läns största arbetsmarknader och har gett över 47 000 arbetstillfällen.

    Södertälje satsar på både stora och små projekt för att utveckla kommunen in i teknologins värld. Man kan tänka sig att fler arbeten inom IT, forskning, digitalisering med mera kommer att dyka upp under tidens gång. Genom att utveckla kommunen skapas även nya lediga jobb som tidigare inte funnits, något som gynnar dig och arbetsmarknaden. Ett exempel på den här utvecklingen är ”Södertälje Science Park” som är en internationell samverkansmiljö där grundpelarna sätts via forskning, innovation samt utbildning inom hållbar produktion. Via Recrutojobb.se kan du snabbt söka i deras exklusiva platsbank. Arbetsgivare har använt sig av Recrutosrekryteringsverktyg för att publicera platsannonser.

    Det finns även en näringslivsstrategi inom fyra olika områden som lyder: stimulera tillväxt och företagsamhet, serviceinriktad myndighetsutövning, tydligt samhällsbyggnads- och etableringsarbete samt en näringsinriktad kompetensförsörjning. Det innebär nya arbetstillfällen både nu och i framtiden. Södertälje kommun är med andra ord en stor arbetsgivare för dig som vill arbeta inom kommunen. Scania AB är Södertäljes största privata arbetsgivare och är välkänt i Sverige. Scania har med sin storhet gett arbete till många Södertäljebor och fortsätter vara en stor arbetsgivare i kommunen. Välkommen att söka redan idag!