Lediga jobb i Västernorrland

Här har vi listat nya lediga jobb i Västernorrland inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Lediga jobb i Västernorrland - är Västernorrland ditt nästa hem för drömjobbet? I Västernorrland hittar du Härnösand som länets residensstad trots att Sundsvall är den största orten. Förutom dessa två orter hittar du bland annat även Örnsköldsvik, Kramfors, Sollefteå, Ånge och Timrå i länet. Här finns det arbetsgivare som väntar på att få anställa nya kollegor.

    Västernorrlands län satsar på sitt näringsliv genom innovation och digitalisering. Fokuset ligger på att främja entreprenörskap och att hjälpa redan etablerade företag att bli starkare. De största arbetsgivarna i länet är SCA med sina 4 253 anställda följt av Valmet som har 1 563 anställda (november 2020). High Coast Holding, BAE Systems Hägglunds, Metsä Board Sverige, Stadsbacken med flera är på samma lista över störst arbetsgivare i länet.

    Det finns över 200 olika yrken i Västernorrland och alla behövs för att länet ska växa. Det finns främst lediga jobb inom vården, men även kultur, miljö, tandvård och mycket mer. Du kan med andra ord hitta många olika yrken som kommer passa in på just dig. Hitta ditt drömjobb via Recrutojobb där alla jobbannonser är exklusivt publicerade av våra kunder som använt sig av vårt rekryteringsverktyg. Lycka till med arbetssökandet!