Lediga jobb i Värmland

Här har vi listat nya lediga jobb i Värmland inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är du på jakt efter lediga jobb i sköna Värmlands län? Det bor cirka 282 000 invånare i länet och är till ytan 17 519 kvadratkilometer stort. Den största orten, residensstaden i Värmland är Karlstad där det bor cirka 93 898 personer (november 2020). I Karlstad är den största privata arbetsgivaren Velmet Aktiebolag.

    Högst upp på listan över största arbetsgivare i länet ligger Värmlands läns landsting med 8 225 anställda (november 2020). Tvåa på listan ligger Karlstads kommun med sina 7 775 anställda, följt av Arvika kommun med 3 075 anställda (november 2020). Alla kommuner ligger ganska väntat högst upp på listan, efter dem hittar du Karlstads universitet med har 1 275 anställda (november 2020). Att ha ett stort universitet i länet är en stor fördel för näringslivet då det lockar studenter till länet samt skapar arbetstillfällen för lärare och forskare.

    Förutom arbetsmöjligheter i Karlstad finns det även lediga jobb att söka i Arvika, Kristinehamn, Skoghall, Filipstad, Säffle, Hammarö, Hagfors, Forshaga med flera. Vare sig du vill arbeta för den offentliga sektorn eller privat finns det något som kommer passa dig. Värmland är inte bara ett bra ställe att arbeta på. Länet har även en otroligt vacker natur. Sök efter lediga jobb redan idag via Recrutojobb där alla jobbannonser är exklusivt skapade av våra kunder som använt sig av Recrutosrekryteringsverktyg. Lycka till med ditt arbetssökande och dela Recrutos jobbannonser med dina nära och kära!