Lediga jobb i Umeå

Här har vi listat nya lediga jobb i Umeå inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är det dags att leta efter lediga jobb i Umeå? På recrutojobb.se hittar du ett flertal exklusiva platsannonser som passar just dig. Umeå är beläget i Västerbottens län och är Sveriges 13:e största tätort där det bor strax över 88 000 människor.

    Umeå har en hel del saker att uppleva så som parker, restauranger, museer, shopping och så vidare. Dessa typer av upplevelser ger även arbetsmöjligheter för dig som är ute efter lediga jobb inom detta område. Umeås kommun jobbar ständigt för att skapa förutsättningar för stadens tillväxt där målet i hela processen är att skapa arbeten åt invånarna.

    Umeå är känt för sitt eminenta universitet som är norra Sveriges ledande universitet. Varje år flyttar många studenter till Umeå för att studera på universitetet vilket leder till tillväxt för Umeå kommun. Universitetet lockar inte bara studenter utan skapar även många arbetstillfällen för forskare men framförallt för lärare.

    Umeå kommun är Västerbottens läns största arbetsgivare med strax över 12 300 anställda. Här kan du söka lediga jobb inom alla möjliga yrken så som gynnar både dig, kommunen och samhället i stort. Umeås sjukhus är även en stor arbetsgivare som skapar arbetstillfällen. De stora privatägda arbetsgivarna i Umeå är bland annat Ålö Maskiner, Volvo samt Komatsu som exporterar sina produkter världen över. IKEA är också en stor arbetsgivare som öppnade i Umeå 2016. Sök ditt drömjobb redan idag. Alla lediga jobb är upplagda av kunder via Recrutos rekryteringsverktyg.