Lediga jobb i Uppsala

Här har vi listat nya lediga jobb i Uppsala inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är du på jakt efter lediga jobb i Uppsala? Recrutojobb kan ge dig jobbet du alltid drömt om. Uppsala räknas som en av Sveriges mest expansiva kommuner och växer ständigt. Kommunen satsar på att skapa 2 000 nya lediga jobb per år genom att: fler företag etablerar sig, nya företag startas och tillväxt i befintliga företag.

    Uppsala är främst känt för sitt stora universitet dit många internationella och nationella studenter söker sig. Uppsala kommun har hela 230 000 invånare och kommunen rustar sig för en befolkning på cirka 350 000 personer år 2050. I kommunen finns det 22 000 registrerade företag där 13 000 av dessa inte har några anställda.

    Den största arbetsgivaren är inte helt oväntat Uppsala kommun följt av Uppsala läns landsting och Uppsala universitet. Andra stora arbetsgivare är Frilans Finans med 2 825 anställda, Sveriges Lantbruksuniversitet, Försvarsmakten, Polismyndigheten. Apotea, Läkemedelsverket med flera. Det råder inget tvivel om att kommunerna har spridda skurar när det kommer till branscher. Det finns med andra ord många möjligheter för dig som är jobbsökande.

    I Uppsala hittar du även Akademiska sjukhuset som skapar förutsättningar för framtida läkare, sjuksköterskor, undersköterskor med mera. Sök idag via recrutojobb.se där platsannonserna är exklusivt upplagda av våra kunder som söker personal via vårt rekryteringsverktyg. Stort lycka till med sökandet av ditt drömyrke!