Lediga jobb i Gotland

Här har vi listat nya lediga jobb i Gotland inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Vill du hitta lediga jobb på Gotland? Gotland är den lilla sommarön som exploderar av turister under sommarhalvåret. Visby är välkänt för sin vackra natur och välbehållna gamla stad som är mysig att bo i och att arbeta i.

    Länet rymmer många småföretagare och idag är det cirka 9 500 företag som är verksamma på Gotland. Ungefär 50 procent av dessa företag är juridiska och resterande är enskilda bolag. På Gotland startas det cirka 300 till 450 företag per år vilket gör att länet ligger högt upp på listan över egenföretagare. Hela 16 procent av befolkningen på Gotland är företagare och det finns cirka 10 000 olika arbetsställen på Gotland. De branscher som är störst i länet är jordbruk, bygg, besöksnäring, livsmedelsindustri och handel. Just livsmedelsindustrin är viktig för Gotland och de gotländska varorna säljs runt om i hela Sverige. Många företag jobbar med lokala råvaror och är kända för att leverera produkter av hög kvalitet.

    Jordbruket är också viktigt för Gotland och har skapat många arbetstillfällen för arbetare i länet. De företag som är verksamma inom jordbruk finns ofta inom entreprenad, egen försäljning , turism, energi och egen förädling. Den största arbetsgivaren på Gotland är Gotlands kommun, Försäkringskassan, Svenska Spel, Payex Sverige, Cementa, Gotlands slakteri med flera. Ta tillfället i akt och sök dig till lediga jobb i Gotlands län redan nu via Recrutojobb. Platsannonserna är exklusivt skapade av våra kunder som använder sig av något av våra rekryteringsprogram. Stort lycka till med ditt arbetssökande!