Lediga jobb i Norrbotten

Här har vi listat nya lediga jobb i Norrbotten inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Lediga jobb i Norrbotten! Är du ute efter ett karriärbyte i Sveriges nordligaste län, Norrbotten, har du hamnat helt rätt. Residensstaden i länet är Luleå där det finns en hel del lediga jobb att söka sig till. Tidigare var Piteå länets residensstad. Dit söker sig många i länet för att arbeta då det likt Luleå är en större stad.

    De två största arbetsgivarna i länet är Luleå kommun och Norrbottens läns landsting med 7 275 anställda på vardera plats (november 2020). Därefter kommer Piteå kommun, LKAB, Bodens kommun, Försvarsmakten, Kiruna kommun, Gällivare kommun, Kalix kommun och så vidare. LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som är en stor aktör för den globala stålmarknaden och det jobbar runt 3 475 personer på LKAB (november 2020).

    I Luleå hittar du även Luleås tekniska universitet som lockar till sig både studenter, forskare och lärare. Ett universitet är alltid en stor arbetsgivare i ett län och i Norrbottens län är universitetet bland de 25 största arbetsgivare med cirka 1 475 anställda (november 2020). Norrbotten har högst BRP per capita i Sverige om man räknar bort Stockholm då det anses vara ett mycket innovativt län. Du har stor chans att hitta drömjobbet redan idag. Så, vad väntar du på? Hitta lediga jobb i Norrbotten via Recrutojobb där alla platsannonser är publicerade av våra kunder som använt något av våra rekryteringsprogram. Lycka till med dina ansökningar och se till att dela jobbannonserna med vänner och familj!