Lediga jobb i Avesta

Här har vi listat nya lediga jobb i Avesta inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Söker du nya utmaningar i lediga jobb Avesta? Staden har ett stort näringsliv och det finns lediga jobb i många olika kategorier beroende på vilket yrke du vill ha. Det finns en hel del mindre företag som skapar arbetstillfällen för dig. Inom självaste Avesta kommun hittar du 200 olika yrken. Det finns med andra ord en hel del att välja mellan.

    Du kan inom kommunen hitta arbeten inom skola, vård och omsorg, teknik/IT, ekonomi, integration, miljö, barnomsorg, stadsplanering med mera. Staden växer så att det knakar efter många år av högkonjunktur. Avestas största företag heter Stainless AB och är den största privata arbetsgivaren med sina 875 anställda (november 2019). Företaget skapar produkter i rostfritt stål och skapar många lediga jobb i många olika yrkesgrupper.

    Avesta räknas numera som en medelstor stad istället för en småstad då den växer på alla sätt och vis för varje år som går. Förutom arbete inom kommun och industri finns det en stadskärna med lockande butiker som behöver butikspersonal och så vidare. Recrutojobb ger dig möjlighet att söka lediga jobb som våra kunder exklusivt publicerat via vårt rekryteringsprogram. Lycka till i ditt arbetssökande!