Lediga jobb i Värnamo

Här har vi listat nya lediga jobb i Värnamo inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Här finner du lediga jobb i Värnamo! Värnamo är en stad som växer, både som kommun och stad. Näringslivet i staden är i en tillväxtfas vilket innebär att det skapas allt fler arbetstillfällen för dig. En våg av innovation och företagande är på ingång och det anordnas olika typer av sammankomster såsom evenemang och möten för att utveckla näringslivet och företagandet. Det finns även ett stort intresse för entreprenörskap i Värnamos kommun, något som gör kommunen till en attraktiv arbetsplats.

    Ungefär 35 procent av alla arbetstillfällen står tillverkningsindustrin för i kommunen och det finns omkring 400 olika företag som arbetar med tillverkning av olika slag. De privata tjänsterna ligger på ungefär samma procentandel som tillverkningsindustrin. Några få av dessa företag har över 100 anställda, men cirka 70 procent av dessa företag har inte fler än 10 anställda. Recrutojobb ger dig möjlighet att söka bland massa lediga jobb som exklusivt blivit publicerade av våra kunder via vårt rekryteringsverktyg.

    DS Smith är en av Värnamos största arbetsgivare som har cirka 600 anställda i Sverige och sitt huvudkontor i London. DS Smith har skapat många jobbtillfällen genom åren för invånare i staden. De branscher som dominerar marknaden är pappers-, plast-, metall-, gummi-, och maskinindustrin. Dessa olika företag är utspridda i de lite större tätorterna i kommunen. Exempel på dessa tätorter är Rydaholm, Bredaryd och Forsheda. De flesta företagen i Värnamo ligger i närheten av motorvägen på E4:an och Riksväg 27.

    Ps. Glöm inte att dela med dig av platsannonserna till dina nära och kära. Lycka till med ditt arbetssökande!