Lediga jobb i Skåne

Här har vi listat nya lediga jobb i Skåne inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Hitta lediga jobb i Skåne! I Skåne har du stora chanser att hitta det jobb som du alltid drömt om då det ryms lediga jobb i alla möjliga yrken i länet. Oavsett vart i Skåne du är bosatt är det inte för stora avstånd till de stora städerna Malmö, Helsingborg och Lund där arbetsmöjligheterna är extra stora. Givetvis finns det spännande och intressanta lediga jobb i de mindre orterna där du kan vara med och göra skillnad på många sätt.

    Är du ute efter lediga jobb inom vård och omsorg, sjukgymnastik, detaljhandel, restaurang, ekonomi, IT eller annan bransch kan du enkelt leta efter detta hos Recrutojobb. Från norra Skåne till södra Skåne finns många jobb så sannolikheten är stor att du hittar ett jobb som passar just dig.

    I Malmö hittar du stora företag som exempelvis Skanska där det arbetar mer än 1 000 personer. Andra stora arbetsgivare i staden är Malmö Kommun, Region Skåne, Malmö Universitet, Postnord, Samhall, Polismyndigheten med flera. Helsingborg, som är den näst största tätorten i Skåne erbjuder lediga jobb inom alla möjliga branscher. Du hittar även IKEA i Helsingborg som är en stor arbetsgivare i länet tillsammans med ett flertal distributionscentraler och åkeriföretag.

    I Lund hittar du Lunds universitet som är Sveriges största universitet. Här skapas det många arbetstillfällen för både forskare och lärare. Lunds universitetssjukhus är också en arbetsgivare som skapar många arbeten åt folk inom vård och omsorg samt överläkare, receptionister och så vidare. Det arbetar cirka 250 - 499 personer på Lunds universitetssjukhus. All lycka till dig i ditt arbetssökande, alla jobbannonser är exklusivt skapade av våra kunder i något av våra rekryteringsverktyg!