Lediga jobb i Solna

Här har vi listat nya lediga jobb i Solna inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är du ute efter lediga jobb  i Solna där du både har nära till stadspulsen och den grönskande naturen? Solna är en progressiv kommun där flera företagsplatser byggts upp på senare år för en växande besöksnäring. Solna ligger centralt i region Stockholm och erbjuder dig närheten till stadspulsen men även till naturen.

    Förutsättningarna för nystartade företag belägna i Solna är stora då kommunen anses ha Sveriges bästa företagsklimat. Solna har legat högst i den rakningen hela tolv år i rad, vilket visar på en spikrak kurva uppåt. Kommunen växer för varje dag som går med över 90 000 arbetsplatser samt 10 000 företag.

    I Solna hittar du en härlig blandning mellan stora, små och nystartade företag. De nystartade företagen är oftast verksamma inom bygg, försäkringar, finans samt företagstjänster. Det finns med andra ord stora möjligheter till arbetstillfällen i Solna kommun. För ett par år sedan byggdes även Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia i anslutning till Friends Arena.

    Både Mall of Scandinavia och Friends arena är två stora dragplåster som i sin tur skapat många nya lediga jobb inom butik, restaurang, snabbmatskedjor, IT, bygg och mycket mer. Det har även byggts en hel del hotell runt området, vilket innebär att Solna idag räknas som Sveriges femte största hotellstad. I och med byggandet av nya hotell, har även det medfört flera lediga jobb inom hotell- och restaurangbranschen. Recrutojobb är stället där du kan hitta ditt drömjobb. Alla jobbannonser är exklusivt upplagda av Recrutos kunder som använder sig av något av våra rekryteringsprogram.