Lediga jobb i Stockholm

Här har vi listat nya lediga jobb i Stockholm inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Söker du efter lediga jobb i Stockholm? Är det dags att följa dina drömmar och hitta ett jobb är Stockholm helt rätt plats för dig. Genom att kolla in recrutojobb.se har du chans att hitta drömjobbet. Stockholm är kommunen med många lediga jobb där du kan arbeta med allt mellan himmel och jord. Är det någonstans du som kreativ yrkeskvinna/man ska vara är det i huvudstaden. Kring årsskiftet 2021/2022 beräknas Stockholm vara uppe i en folkmängd på en miljon.

    I Stockholm hittar du lediga jobb inom allt från media till kultur, journalistik, skola, vård och omsorg, teknik, IT, finans och mycket mer. Här hittar du de största modehusen till de största finansbolagen i Sverige, där du kan starta en karriär och arbeta dig uppåt.

    Många söker sig till just Stockholm för att följa sina drömmar och för att utbudet av lediga jobb är mycket större än i en mindre ort. Stockholm har även stora eftergymnasiala skolor så som Stockholms Universitet och Södertörns högskola där det ryms många lärare och studenter. Många forskare, doktorander och bosätter sig i Stockholm för att arbeta på just universiteten.

    Är du utbildad eller drömmer om ett jobb inom vården finns det stora sjukhus som Huddinge sjukhus och Karolinska sjukhuset i Stockholm. Båda sjukhusen är stora arbetsgivare och rymmer många anställda. Platsannonserna är exklusivt publicerade av våra kunder hos Recruto via vårt rekryteringsverktyg.

    Se till att söka ditt drömjobb idag i huvudstaden och dela annonser med vänner som är jobbsökande.