Lediga jobb i Kalmar och Öland

Här har vi listat nya lediga jobb i Kalmar och Öland inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är du ute efter lediga jobb i Kalmar eller Öland? Kalmars län är beläget i östra Småland och hela Öland. Den största staden i Kalmars län är vackra Kalmar där det finns ett flertal lediga jobb att välja mellan. Det bor cirka 69 000 personer i Kalmar kommun och cirka 244 670 i Kalmars län (2020).

    Kalmar län arbetar över gränserna med en del av grannlänen men även nationellt för ett starkare näringsliv. Det finns även en tydlig innovationsagenda som innefattar: besöksnäring, cirkulär ekonomi, företagsstöd, landsbygdsutveckling, livsmedelsstrategi, projektfinansiering samt Smålands Shanghaikontor.

    De stora privata arbetsgivarna i Kalmars län är Mekka Traffic som bedriver busstrafik och har idag (november 2020) cirka 1 875 anställda. Andra stora arbetsgivare är Jacobi Carbons, Kährs Holding, Claesson & Anderzén, Bergs Timber, Elajo Invest med flera. Dessa arbetsgivare ligger först på listan när det kommer till antal anställda i Kalmar län och skapar och har genom året skapat arbetstillfällen för många i länet.

    Linnéuniversitetet hittar du även i Kalmar, som skapar både utbildningar och lediga jobb för lärare och forskare runt om i Sverige. I Kalmar kommun finns det drygt 6 500 olika företag och kommunen arbetar aktivt för att främja företagandet i kommunen.

    Öland är en riktig turist-ö som lockar flera tusentals svenskar till ön, speciellt under de varma månaderna på somrarna. Borgholm är Ölands största tätort där du kan arbeta inom kommunen för att främja näringslivet och få Borgholm att växa. Här finns lediga jobb inom alla möjliga yrken och kommunikationen mellan ön och fastlandet är välutvecklad. Sök ditt drömjobb redan idag i Kalmars län genom Recrutojobb. Alla jobbannonser på Recrutojobb är publicerade exklusivt av våra kunder som använt sig av Recrutosrekryteringsverktyg. Lycka till!