Lediga jobb i Jämtland

Här har vi listat nya lediga jobb i Jämtland inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är det dags att söka lediga jobb i Jämtland? I Jämtlands län bor 1,5 procent av Sveriges befolkning med Östersund som sin största tätort. Östersund räknas som Sveriges 22:a största tätort och i Jämtlands län bor det cirka 130 280 personer (2020).

    Östersunds kommun står som den största arbetsgivaren med 6 225 anställda. Jämtlands läns landsting ligger två på listan följt av Strömsunds kommun, Krokoms kommun, Härjedalens kommun, Åre kommun. De största privata arbetsgivarna i Jämtland är bland annat Fairford Holdings Europe, Persson Invest, Östersunds Rådhus, Attacus Invest, Berner & Co med flera.

    Jämtlands övergripande mål för sin verksamhet innefattar: fler företagare än idag, att fler personer ska besöka länet och att fler företag säljer sina produkter eller tjänster utanför länet. Östersund som är knutpunkten i Jämtland är en handelsstad som rymmer många butiker. Det har skapat många arbetsmöjligheter genom åren och stora kedjor så som H&M, Stadium och Lindex finns att hitta i staden. Östersund har även en hel del restauranger och kaféer som också skapat arbetstillfällen för invånarna.

    Vare sig du vill arbeta som butiksbiträde, kock, läkare, undersköterska, fritidspedagog, lärare, redovisningsekonom, polis, svetsare eller något annat finns det möjlighet till det i Jämtlands län. Sök efter lediga jobb i Jämtland idag via Recrutojobb där du får exklusiva jobbannonser skapade av våra kunder som använt sig av Recrutosrekryteringsverktyg.