Lediga jobb i Växjö

Här har vi listat nya lediga jobb i Växjö inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Letar du efter lediga jobb i Växjö? I mitten av Småland hittar du det Småländska hjärtat - här listar vi lediga jobb i denna hjärtestad! Växjö är knutpunkten där alla vägar möts och du tar dig enkelt hit via de stora vägarna. Staden har ett bra läge och det finns en flygplats där du både kan arbeta, flyga inrikes och utrikes.

    Växjö brukar i många fall kallas för Sveriges andra IT-stad och staden har ett brett utbud av både nöjen och aktiviteter. Det finns allt från shopping till kultur, prisbelönta hotell och naturreservat. Staden innehåller lite smått och gott och har på grund av detta skapat många arbetstillfällen inom många olika branscher. Det finns bland annat ett köpcenter vid namn Grand Samarkand där du hittar allt från snabbmatskedjor till affärer av alla slag där det ständigt behövs personal.

    På grund av sin geografiska plats, bland trädtoppar och natur, har skogen länge varit en grundpelare i stadens näringsliv. Du hittar Södra Skogsägarnas huvudkontor i Växjö och du hittar även kraftvärmeverket Sandviksverket. I staden ryms även företag som verkar inom elektronik och maskinteknik. I Växjö hittar du även Linnéuniversitetet som i flera år skapat utbildningar men även arbetstillfällen för både lärare och forskare. Videum Science Park är även något du ska lägga på minnet där fler än 100 företag har sina kontor med tekniken i fokus. Genom att kolla in Recrutojobb hittar du lediga jobb som är exklusivt upplagda av företag som använder sig av Recrutos rekryteringsverktyg. Lycka till med din arbetsansökan!