Lediga jobb i Linköping

Här har vi listat nya lediga jobb i Linköping inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är du ute efter lediga jobb i Linköping? Linköping har en innovationskultur som växer sig starkare för varje år. Du kan hitta lediga jobb inom många olika branscher i staden där den tekniska spetskompetensen är en viktig del. Linköping ligger i framkant när det kommer till högteknologi. Några exempel på detta är fordonssäkerhet, kommunikation och flygteknik.

    Linköping har även ett stort universitet som lockat många studenter, forskare och lärare till staden genom åren.  Staden har även ett flertal stora företag som vuxit till vad de är idag på grund av den starka innovationskulturen. Detta är företag som är både internationella och nationella. Det innebär att alla typer av människor med alla typer av bakgrunder har chans till ett riktigt bra jobb i staden.

    Hitta ditt drömjobb via Recrutojobb där våra kunder använder sig av vårt rekryteringsprogram för att söka efter nya medarbetare. Är du verksam inom den offentliga sektorn finns det ett flertal lediga jobb för dig i Linköping. Linköpings kommun samt Länsstyrelsen Östergötland är två stora arbetsgivare i staden. Exempel på lediga jobb inom den offentliga sektorn är Länsstyrelsen och alla dess olika områden så som Tingsrätt, Försvarets Forskningsanstalt, Östgöta Flygflottilj-F3, Nationellt Forensiskt Centrum, Väg och Trafikinstitutet.

    Det finns givetvis stora företag som är verksamma i staden, så som Saab och Ericsson som är kända världen över. Det finns givetvis också arbetsgivare inom andra sektorer då många kreativa entreprenörer startat företag i staden. Caféer, detaljhandel, kommunikationsbyråer, juristbyråer, IT och teknik är bara en handfull av lediga  jobb som det finns mycket jobb inom.