Lediga jobb i Halmstad

Här har vi listat nya lediga jobb i Halmstad inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är det dags för dig att leta efter lediga jobb i Halmstad och söka dig vidare i västkustens pärla? I Halmstad bor det strax över 100 000 personer och är därmed Hallands största stad där du har stora möjligheter till olika typer av lediga jobb i alla möjliga branscher. Halmstad är känt för sina vackra golfbanor och kallas för ”Sveriges golfhuvudstad” vilket lockar många besökare till staden, främst under sommartid.

    Halmstad har även en högskola som lockar många unga runt om i landet till staden för att studera. Högskolor skapar ett intresse för staden, mycket för yngre personer men det skapar även arbetstillfällen för exempelvis forskare och lärare. I och med att Halmstad är en riktig turiststad på somrarna är upplevelseindustrin gedigen i staden.

    Den offentliga sektorn ger många i Halmstad jobb då det är en stor arbetsgivare i staden. De flesta personer som bor i Halmstad är anställda i medelstora till små företag. Med små företag innebär det att cirka 75 procent av alla företag har mindre än 10 personer anställda.

    De 5 största arbetsgivarna i staden är Halmstad kommun, Region Halland, Försvarsmakten, Martin & Servera och Högskolan i Halmstad. Med andra ord är den offentliga sektorn högt upp på listan över stora arbetsgivare. Sök ditt drömjobb redan idag via Recrutojobb där jobbannonserna är skapade av våra kunder som använder sig av något av Recrutosrekryteringsprogram. Lycka till!