Lediga jobb i Dalarna

Här har vi listat nya lediga jobb i Dalarna inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är du ute efter lediga jobb i Dalarna? Dalarna rymmer idag cirka 277 000 personer och 15 kommuner och är väldigt stort till ytan. Länet är känt för sitt lugn och sin vackra natur för dig som nu njuter av lugnet. Residensstaden är Falun som är den största orten i länet. Du känner troligtvis även till Mora, Leksand, Idre, Sälen, Orsa och Älvdalen som alla är lite större orter i Dalarna. Här finns de flesta jobben och det finns en hel del olika branscher för dig att sätta tänderna i.

    Många åker till Dalarna för att åka skidor i de kända skidorterna Idre, Sälen och Orsa. Dessa orter lockar många säsongsarbetare men rymmer även lediga jobb året om på olika sätt i orterna. De största arbetsgivarna i Dalarna är bland annat Clas Ohlson, Outokumpu Stainless AB, SkiStar, Dellner Bubenzer Group, Stora Enso, FM Mattsson mora Group och så vidare. Här hittar du lediga jobb inom allt från skidor till detaljhandel till kartongproducenter. Vill du hitta ditt drömjobb kan du hitta det hos Recrutojobb där platsannonserna är exklusivt upplagda av arbetsgivare som använder sig av Recrutosrekryteringsverktyg.

    I Falun hittar du även Falu Gruva som är ett populärt turistmål. Är du istället i Borlänge hittar du Sahlins Struts som är en gård där du även hittar en gårdsbutik. I gårdsbutiken hittar du det som produceras på självaste gården. Du hittar även ett universitet, Högskolan Dalarna, som skapat lediga jobb åt lärare i många år. Högskolan lockar studenter runtom i Sverige som i sin tur gynnar Dalarnas näringsliv. Valmöjligheterna i Dalarna är stora och det är bara att sätta igång och söka dig till ditt drömjobb!