Lediga jobb i Borlänge

Här har vi listat nya lediga jobb i Borlänge inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Lediga jobb i Borlänge! Följ dina drömmar och byt jobb redan idag. Borlänge är den största staden i Dalarna och den har spelat en stor roll för Dalarnas industri och handel. Staden har alltid varit i framkant när det kommer till lediga jobb inom industri och har kallats för en ”industristad”. Däremot har både handel och IT växt i staden på senare tid vilket gett fler jobbmöjligheter inom dessa branscher. Borlänge har även en högskola vid namn ”Högskolan Dalarna” där du kan välja inriktning mot administration, ekonomi, social utbildning samt teknik.

    Både Transportstyrelsen och Trafikverket har sitt fäste i Borlänge, då båda två har sina huvudkontor i staden. Det är två statligt ägda myndigheter med en hel del anställda vilket leder till fler arbetstillfällen för dig som är ute efter lediga jobb inom det här området. Framtidsmuseet och Romme Alpin är även dem två belägna i och lite utanför Borlänge. Romme Alpin räknas som Sveriges största skidanläggning där många yngre personer jobbar säsongsvis. Du hittar anläggningen en bit utanför Borlänge. 

    Det görs en satsning för att göra Borlänge till en stad för företag att åka till på både konferenser och mässor. Trots att IT och tekniken börjat växa sig större i denna industristad finns det mycket lediga jobb kvar inom industrin. Borlänges främsta industrier verkar inom pappersindustrin men även stålindustrin. I staden hittar du även knutpunkten för Dalarnas flygtransporter, järnvägs- och landsvägstransporter samt detaljhandel. Lycka till med sökandet efter drömjobbet, alla jobbannonser är exklusivt publicerade av våra kunder som använder sig av något av våra rekryteringsprogram.