Lediga jobb i Ängelholm

Här har vi listat nya lediga jobb i Ängelholm inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Letar du efter lediga jobb i Ängelholm? Ängelholm är den mysiga lilla staden som du hittar vid kusten i vackra Skåne. Staden har funnits i cirka 500 år, vilket innebär att Ängelholm ruvar på många historiska hemligheter. Det bor cirka 41 000 invånare i hela kommunen och cirka 25 000 i tätorten där du har nära både till vatten, natur, kultur och givetvis shopping.

    Ängelholm är staden som tagit sin in på Sverigetoppen i Svenskt Näringslivs årliga mätning när det kommer till kommuners företagsklimat. Mycket beror på den goda kommunikationen via Europavägarna E20, E4 och E6. Det finns alltså goda arbetsmöjligheter i Ängelholm som inte begränsar dig och betecknas som en ”pendlingskommun nära större stad”. Recrutojobb hjälper dig att hitta drömjobbet där alla jobbannonser är exklusivt publicerade av arbetsgivare som använder sig av vårt rekryteringsverktyg.

    I Ängelholm finns det stora arbetsmöjligheter och det arbetas ständigt med mångfald inom kommunens olika företag. Är just du ute efter lediga jobb finns det många öppningar inom servicebranschen samt det sociala som skola, vård och omsorg. Handelsbranschen har också ökat i sysselsättningsgrad, under de senaste åren och ger dig stora chanser att få jobb. Är du istället inne på byggspåret är det en bransch som skapat fler lediga jobb och därmed arbetstillfällen. Ängelholms största privata arbetsgivare är SWEROCK AB som verkar inom just byggbranschen, med stora arbetsmöjligheter. Stort lycka till med ditt arbetssökande!