Lediga jobb i Västerås

Här har vi listat nya lediga jobb i Västerås inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Söker du efter lediga jobb i Västerås som ständigt utvecklas kan du enkelt hitta ditt jobb via Recrutojobb. Mälarstaden Västerås är beläget i Västmanland där det bor cirka 154 000 invånare och räknas därmed som Sveriges sjätte största tätort (2018). Staden ligger cirka 11 mil ifrån vår huvudstad, Stockholm, vilket lockar personer som vill bo i en mindre stad men ändå ha nära till Stockholm.

    Västerås stad räknas som Västmanlands största arbetsgivare med över 100 olika yrken att välja mellan samt 10 000 kollegor. Varje person drar sitt strå till stacken i Västerås för att staden ska gå runt och du kan också hjälpa till att göra skillnad. Här hittar du till exempel lediga jobb som lärare, controller, sjuksköterska, undersköterska, vårdbiträde, pedagog.

    Västerås är även en stad som främjar sina företagare. Västerås har en del stora företag som är baserade i staden. Exempel på dessa företag är bland annat ABB med närmare 3275 anställda (November 2019) som är en av stadens största arbetsgivare efter Västerås kommun. De flesta företag som är baserade i Västerås är småföretag eller så kallade ”mikroföretag” närmare bestämt 92,7 % är småföretag och resterande är större företag med fler än 50 anställda. Det är dock dessa småföretag som skapar riktigt många lediga jobb för invånarna. Alla jobbannonser är exklusivt skapade av våra kunder som använder sig av Recruto och något av våra rekryteringsprogram.

    Ps. Glöm inte att dela platsannonser med dina nära och kära, lycka till!