Lediga jobb i Örebro

Här har vi listat nya lediga jobb i Örebro inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Letar du efter lediga jobb i Örebros län har du hittat rätt. Örebros län har en central plats på Sverigekartan och har alltid varit en mötesplats, en hub där många vägar möts. Länet är rikt på naturresurser och har i många års tid bidragit till ett växande näringsliv. Många av företagen som är grundade i länet har sina rötter i stålproduktion, teknik och järn. Än idag är dessa branscher relativt stora i länet och ger flera arbetstillfällen.

    Du hittar även Örebros Universitetssjukhus som skapar många arbetstillfällen för personer inom vård och omsorg. Örebros universitet är också en stor arbetsgivare i länet med sina 1 525 anställda och som får studenter att strömma till staden varje år. Den största arbetsgivaren i länet är Örebro kommun som har 12 325 anställda, följt av Örebro läns landsting, Karlskoga kommun, Epiroc Rock Drills, Humana Assistans, Kumla kommun och med flera (november 2020). Vill du hitta lediga jobb kan du göra det hos Recrutojobb där alla jobbannonser är exklusivt skapade av Recrutos kunder som använt sig av något av våra rekryteringsprogram.

    Vare sig du väljer att jobba inom kommunen eller för ett privat företag finns det ett stort behov av dina kunskaper i många olika branscher. Arbetsmöjligheterna i Örebro län är stora så vad väntar du på? Sätt igång och sök efter lediga jobb redan idag och glöm inte att dela platsannonser med familj och vänner för att hjälpa dem på traven i sitt arbetssökande!