Lediga jobb i Gävle

Här har vi listat nya lediga jobb i Gävle inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Vill du se ett utbud av lediga jobb i Gävle? Gävle är beläget i Gävleborgs län och klassas som Sveriges 14:e största stad. Främst tänker du förmodligen på den kända ”Gävlebocken” som dock bränts upp nästan varje år. I staden ryms även Sveriges största järnvägsmuseum då staden under slutet på 1800-talet var en viktig industristad.

    Gevalia som ger oss fantastiskt kaffe är en av Gävles stora arbetsgivare. En annan stor arbetsgivare är Sweco som planerar och utformar samhällen i form av exempelvis infrastruktur och hållbara byggnader. BillerudKorsnäs är även det en stor arbetsgivare och är ledande inom förpackningsmaterial som dessutom är förnybart.

    Givetvis är den offentliga sektorn en stor arbetsgivare i Gävle. Gävle kommun erbjuder hundratals lediga jobb och genom att jobba för kommunen får du samhället att rulla. Här finns det cirka 200 olika yrken att välja mellan och Gävle kommun har idag 8 000 kollegor. Vare sig du vill jobba inom den offentliga sektorn, inom industri, något kreativt finns Recrutojobb här för att hjälpa dig att hitta lediga jobb. Hos Recrutojobb finns jobben som är exklusivt upplagda av arbetsgivare som söker nya medarbetare via Recrutorekryteringsverktyg. Lycka till!