Lediga jobb i Lund

Här har vi listat nya lediga jobb i Lund inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är det dags för ett karriärbyte eller är du bara på jakt efter lediga jobb i Lund? Lund är staden som har många år på nacken. På grund av det stora universitet samt Lunds sjukhus har många framgångsrika företag kunnat växa sig stora här. Universitetet och sjukhuset är de två största aktörerna som näringslivet i Lund är kopplat till.

    Lund ligger ett stenkast från Malmö nere i Skåne. Det bor mycket studenter i staden då Lunds universitet är ett anrikt universitet både nationellt och internationellt. Universitetet är Skandinaviens största med sina 47 000 studenter. Till följd av ett stort universitet skapas jobbtillfällen för lärare, forskare med flera. Trots att staden är relativt liten med cirka 92 000 invånare ryms stora globala företag här. Du känner troligtvis till företagen Ericsson, TetraPak, Axis, Sony och AlfaLaval. Alla dessa är grundade i Lund. Många arbetstillfällen har skapats i just Lund på grund av dessa stora företag.

    De yrken som är störst i Lund innefattar bland annat undersköterskor, universitet- och högskolelärare, IT-arkitekter, systemutvecklare, kontorsassistenter, butikspersonal, tekniker, grundskollärare, förskollärare, fritidspedagoger, personliga assistenter, läkare, försäkringsrådgivare sjuksköterskor med flera. Hitta lediga jobb i Lund via Recrutojobb där alla jobbannonser är exklusivt upplagda av arbetsgivare som använder sig av något av våra rekryteringsprogram.

    Du har ingen tid att förlora - sök lediga jobb i Lund redan idag!