Lediga jobb i Göteborg

Här har vi listat nya lediga jobb i Göteborg inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är du på jakt efter lediga jobb i västkustens pärla Göteborg? Göteborg är Sveriges näst största tätort efter Stockholm och här kan alla dina karriärdrömmar slå in genom.

    Det bor knappt 600 000 personer i Göteborg och staden är full av nattklubbar, restauranger och butiker. Det finns med andra ord stora möjligheter till arbete mitt i den härliga staden i både restauranger och i butiker. Efter millennieskiftet år 2000 har det skapats 100 000 nya jobb i Göteborg och 93 procent av alla de branscher som finns i Sverige är representerade här. Är du utbildad inom ett kreativt yrke är Göteborg helt rätt stad för dig då det finns tusentals med lediga jobb inom alla kreativa yrken. Staden är innovativ och är alltid bland de första med trender inom exempelvis IT.

    Regionen växer så det knakar och näringslivet är i ständig utveckling. Göteborgs kommun står för 4,8 procent av totalt antal anställda i länet, och Västra Götalands läns landsting står för 6,4 procent. Andra stora arbetsgivare är Volvo, Samhall, Postnord. Göteborgs universitet är också en stor arbetsgivare tillsammans med Chalmers tekniska högskola. Både Chalmers och Göteborgs universitet har skapat många arbetstillfällen för både lärare och forskare och lockar tusentals studenter till staden varje år. Hitta ditt drömjobb i Göteborg redan idag via Recrutojobb där jobbannonserna är publicerade av företag som använder sig av Recrutos rekryteringsprogram.

    Stort lycka till med din ansökan och kom ihåg att sharing is caring - din vänner kanske också är på jakt efter lediga jobb!