Lediga jobb i Luleå

Här har vi listat nya lediga jobb i Luleå inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är det dags för dig att ta ett nytt steg i din karriär och du letar efter lediga jobb i Luleå? Luleå är den 25:e största tätorten med en folkmängd på strax över 78 000 (2020) i hela kommunen. Luleå utvecklas ständigt och Luleås Näringsliv kopplar samman företag för en positiv tillväxt och för att skapa fler arbetstillfällen.

    I Luleå hittar du lediga jobb inom allt från forskning till kunskapsproduktion, industri, utbildning, handel, offentliga tjänster med mera. Det finns med andra ord en salig blandning av yrken och arbeten för dig i kommunen. Du hittar även Luleås tekniska universitet som ger både utbildning och arbete åt studenter, lärare och forskare.

    Luleå är bland annat känt för sin forskning men även för den stora stålindustrin. Något som skapat arbetsmöjligheter i åratal. Högst upp på listan över stora arbetsgivare i Luleå kommun ligger just Luleå kommun med sina strax över 7 200 anställda. Totalt utgör det mer än 17 procent av de totala anställningarna i kommunen. Luleås tekniska universitet ligger också i topp över stora arbetsgivare.

    Försvarsmakten, Telia, Samhall, Norrbottens läns landsting, SSAB EMEA, Trafikverket, Gestamp Hardtech är bara några namn på listan över stora arbetsgivare i kommunen. Du kan med hjälp av Recrutojobb hitta lediga jobb som passar just dig där jobben är upplagda via Recrutos rekryteringsverktyg. Skicka in en ansökan idag, lycka till!