Lediga jobb i Gävleborg

Här har vi listat nya lediga jobb i Gävleborg inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är du ute efter ett nytt jobb i Gävleborg? Här kan du hitta spännande lediga jobb där du även kan utvecklas och nå nya karriärmål. Region Gävleborg är den största arbetsgivaren med cirka 6 500 anställda och du behövs för att få länet att snurra. Här kan du söka lediga jobb inom exempelvis vård och omsorg, som lärare, fysioterapeut, IT-teknik och mycket mer. Gävle är den största orten i Gävleborg som också är Sveriges 14:e största ort vilket innebär att det finns en hel del jobbmöjligheter här. Här hittar du stora arbetsgivare som SWECO och Gevalia som skapar många arbetstillfällen varje år. Gävle kommun är den största arbetsgivaren i Gävle med sina 8 000 anställda.

    Andra stora arbetsgivare i Gävleborg, för att ge några exempel är: MittMedia AB med 1 816 anställda, Coop Mitt ekonomisk förening med 912 anställda, Svenska Fönster, Gävle Stadshus, Bilmetro Finans & Förvaltning, Edsbyn Senab med flera. Det finns alltså en drös av olika branscher att söka sig till i Gävleborg.

    Ta chansen och sök redan idag, och dela med dig till dina nära och kära. Recrutojobb ger dig chansen att hitta ditt drömjobb där alla platsannonser är exklusivt skapade av arbetsgivare runt om i länet som använt sig av vår rekryteringsverktyg. Stort lycka till och glöm inte att dela med dig av jobbannonser till vänner och familj som också är ute efter lediga jobb!