Lediga jobb i Kronoberg

Här har vi listat nya lediga jobb i Kronoberg inom olika branscher. Recruto Jobb är en tjänst som publicerar jobbannonser från företag i hela Sverige som exklusivt använder sig av Recruto’s rekryteringsverktyg - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Yrken
Publiceringsdatum
Önskad omfattning

Senast publicerade jobb

Tyvärr så matchar inga jobb din sökning, vänligen försök med ett annat nyckelord.

    Är ute efter lediga jobb i Kronobergs län har du stora möjligheter att få det. Kronobergs län är beläget i härliga Småland och gränsar till Skåne, Blekinge, Halland, Kalmar och Jönköpings län. Länet är känt för sitt vackra landskap och dess mysiga orter, speciellt under sommartid.

    I Kronobergs län är Växjö den största tätorten och Växjös kommunkoncern är den största arbetsgivaren med flest anställda. Kommunen har cirka 600 arbetsplatser och 250 olika yrken vilket innebär att det finns tjänster till alla möjliga lediga jobb. Allt som allt har koncernen ungefär 7 000 anställda och den består av fem bolag och åtta förvaltningar.

    Givetvis finns det en hel del lediga jobb att söka sig till utanför Växjö. De fyra största orterna efter Växjö är Ljungby, Älmhult, Alvesta och Markaryd. Är det kanske här drömjobbet befinner sig? Kronoberg är omringat av skog och länet är även fyllt med företagare, närmare bestämt cirka 20 000 företagare. De skapar inte bara lediga jobb åt sig själva utan åt runt 64 000 personer som idag är anställda på dessa företag. Via Recrutojobb kan du hitta ditt drömjobb redan idag då jobbannonserna är exklusivt skapade av arbetsgivare som använder sig av vårt rekryteringsverktyg.

    Förutom Växjö kommun hittar vi stora arbetsgivare i länet som Nibe Industrier, Ingka, IKEA, Vida, Scapa Capital, Ekamant med flera. Dessa företag har många anställda och skapar arbetsmöjligheter år in och år ut. Lycka till och glöm inte att dela annonserna med dina nära och kära!